Next Level Photography

8 ugers mentor-program til dig der er portrætfotograf, som vil vækste din forretning
og lære at lave lækre portrætter og sælge dem til den rigtige pris.

Samtidig forløses ALT, hvad der hidtil har stået i vejen for din succes

Efter mit 8 ugers mentor-program vil du opleve

At salget ikke længere føles som en sur pligt, men derimod er noget, du ser frem til, fordi du ved præcis, hvad du skal sige og gøre.
Du ved hvordan du skal gribe det hele bedst muligt an.

Du har fået skabt et solidt fundament i for dine portrætter. Du finder dine egen stil i billederne, og får fuldstændig styr på at bruge naturligt lys såvel som strobe. Du kan opstille mennesker sammen eller hver for sig og guide dem sikkert og trygt gennem deres fotograferinger.

Du har sammensat et forretningskoncept der tager udgangspunkt i de portrætter du elsker at tage og du lærer hvilken målgruppe du har og du kan tale direkte til dem.

Du har en skabelon der kan bruges igen og igen til at få dine kunder booket i kalenderen.
Du holder med lethed afklaringssamtaler med dine kunder og får lukket salget.

Du har et let og stikkert workflow gennem hele fotograferingensprocessen, fra du første gang har kontakt med din kunde,
til kunden står med sine færdige portrætter i hånden.

At du ikke længere er begrænset af salgsblokeringer og indre begrænsende overbevisninger om dig selv og dit værd. Det har afgørende betydning for både din forretning og dit mindset og ikke mindst din økonomi.

Du har en strategisk markedsføringsplan over hvad du skal gøre trin for trin for at vækste din forretning og skabe de resultater du ønsker. 

Book afklarende samtale her!

” Jeg vil gerne give Helle fuld hus med stjerner da jeg har haft utrolig god oplevelse med hende og fik et godt resultat ud af det. Hun fik lavet nogle utrolig gode billeder, hun formåede at finge de fleste af vores lille datters udtryk, god til børn og så var hun tålmodig da vi skulle vælge billeder 🙂 “

Betina

” Jeg har ikke andet end roser til Helle Holm Portraits… Helle er SÅ god til at skabe en behagelig stemning og man føler sig hjemme med det samme. Det vigtigste var at oveni var rigtig god til min søn, der på det tidspunkt var 21 dage gammel. Hun er en dygtig fotograf og hendes studio er fantastisk.. Hun kan få lige den stemning frem, som hun vil have. 5 stjerner med pil opad fra mig “

Lene

” Fantastisk dygtig fotograf, med en masse gode ideer og et hav af flotte rekvisitter:-) kan kun give de varmeste anbefalinger af Helle. Er SÅ glade for de billeder vi har fået af vores datter Laura♥

Susanne

Dette kommer du helt konkret igennem på 8 ugers kurset

 

Hver uge har du opgaver i din workbook du skal igennem. Besvarelserne sender du til mig og jeg giver dig feedback på dem.
1:1 session hver uge hvor du kommer længere i din forretningsudvikling.

Fysisk 1:1 heldagsworkday hjemme hos mig – kun dig og mig
En hel dag hvor vi har fokus på dig og din forretning. Du bestemmer helt selv hvad vi skal dykke ned i og have fokus på.

Du har altid direkte adgang til mig via messenger.

Du vil få fotoopgaver som du skal løse og sende resultaterne til mig. Dem vil jeg gennemgå og give dig feedback på. Disse opgaver er både i forhold til lyslægning, posering af mennsker og redigering. Men også på mindset og de blokeringer du går med.

Jeg hjælper dig med helt konkret at planlægge dine salgs- og markedsføringsaktiviteter, så du har en skudsikker plan, du kan holde dig til. Det vil give dig et komplet overblik, som skaber ro og sikkerhed – og ikke mindst SALG!

Alle sessioner foregår på Zoom. De bliver optaget og sendt til dig,
så du kan lytte til dem igen og trække maksimal læring ud.

Session 1:
Du arbejder med din målgruppe og du vil blive helt skarp på din drømmekunde. 

Session 2:
Her er fokus på kundeflowet, så du får et stabilt og jævn kundeflow igennem din forretning. Du får en præcis skabelon til hvordan du kan finde og book din kunder i kalenderen. Her er der præcise skabeloner til hvordan du gør det og hvordan det hele sættes op.
Du får udarbejdet din markedsføringsstrategi for 2023, så du ved præcist hvor mange kunder du skal have pr. måned og hvad dit gennemsnitssalg skal være.

Session 3:
Vi arbejder med lyset. Du vil få erfaring i hvordan du ser og bruger lyset. Dette er både det naturlige lys udendørs og stobe når du arbejder i studiet.

Session 4:
At posere familier sammen eller enkeltvis kan være svært og udfordrende, så det tager vi hånd om i dette modul. Du lærer at posere personer enkeltvis, så de tager sig bedst muligt ud på billeder, og du får vigtig viden om hvordan du opstiller familier og grupper sammen, så dine kunder elsker billederne.

Session 5:
Her kommer du til redigeringen, som er en vigtig del af processen til det færdige billede. Du vil få al min viden om hvordan du fremhæver det bedste i billederne og du vil også arbejde med hele workflowet på computeren til det færdige billede.

Session 6:
Vi har en hel workday sammen hvor vi fotografere lige netop det du har behov for at lærer mest om. Vi kommer igennem alt det du har lært i de forrige uger, så du bliver virkelig sikker i dine portrætter.

Session 7:
Dit mindset er en vigtig faktorer i forhold til at skabe en succesfuld forretning, så her sætter vi fokus på din begrænsede overbevisninger og slagsblokeringer og arbejder med dem.

Session 8:
Opsamling på det hele og du vil nu være klar og fyldt med gå på mod til at få dine forretning til nye højder og jeg er slet ikke i tvivl om AT DET VIL LYKKES!

Book afklarende samtale her!
” Vi fik de BEDSTE og mest behagelige oplevelser omkring fotografering, både som gravid og med nyfødt billeder.
Der var de vildeste valgmuligheder af påklædning, en dygtig frisør til styling og virkelig god advisering til posering.
Alt i alt er vi virkelig glade for forløbet, og ikke mindst resultatet!  Tusind tak for en fantastisk oplevelse Helle Holm Portraits!
5 stjerner herfra
Katja

” Altid en fornøjelse at komme ud til Helle – hun formår at skabe en skøn stemning med sin dejlige personlighed. Det er professionelt, behageligt og resultatet er vidunderlige billeder. “

Mette

” Tak for en rigtig dejlig oplevelse sammen med dig idag. Morgenen bragte på lidt af hvert Helle er ikke bange for at tage en udfordring op og man føler sig godt tilpas i hendes selskab. Nu glæder jeg mig bare super meget til at se resten af billederne.
Tak for idag “

Mie

Hvad koster det ?

Normalpris: 30.000 kr. ex. moms

Early bird 15.000 kr. ex moms
(eller 3 rater á 5.000 kr. ex moms)

BONUS  (værdi 15.000 kr. ex. moms)
Direkte Hotline til mig
Jeg har din ryg hele vejen, så hvis du står med et hurtigst spørgsmål. som ikke kan vente til næste samtale, så skriver du til mig, og så løser vi det sammen.
Det betyder, at du aldrig vil føle dig alene, jeg er ved din side hele vejen.

BONUS  (værdi 10.000 kr. eks. moms)
Facebook annoncekursus som helt sikkert giver du kunder i kalenderen.

BONUS (værdi 5.000 kr. eks. moms)
Posingcards, som du altid vil kunne frem. De giver dig sikkerhed til en hver fotografering.

Samlede værdi af alle bonus’erne er 30.000 kr. ex. moms, så pengene er allerede tjent ind i bonus’er.

SKAL DU HAVE DIN PLADS?
SKRIV TIL MIG PÅ MESSENGER ELLER BOOK EN TID PÅ LINKET NEDENFOR, SÅ TAGER VI EN SNAK OG MÆRKER EFTER OM VI ER ET MATCH.

Book afklarende samtale her
Hvorfor mig ?

Jeg hjælper dig HELE vejen!
Jeg hjælper dig, sparrer med dig, støtter dig, rådgiver dig – kort sagt: jeg lærer dig ALT, hvad jeg ved,
og jeg giver ud af alle mine erfaringer, do’s and dont’s, hvad virker, hvad virker ikke.
INTET er hemmeligt for dig, når du er på mit 8 uger mentor-program.
Jeg er din tætteste allierede, og du VIL NÅ LANGT!

Mine resultater
Jeg har de sidste 10 år skabt en forretning der sælger portrætfotografier til private såvel som erhvervsdrivende, som har en stabil og god indtægt.
Jeg har brugt mange timer på at forfine mine billeder og skabe de bedste billeder til mine kunder.
Jeg er prisvindende fotograf og har vundet internationale priser.

Facts
Jeg er portrætfotograf og mentor for portrætfotografer.
Jeg hjælper portrætfotografer med at skabe billeder, som de med lethed kan sælge, gennem mindset træning og de fotografiske regler.
Så de får en god og stabil forretning.
Jeg er uddannet portræt- og reklamefotograf fra Media Collage Denmark, og har videreudviklet mine kompetencer gennem flere internationale kurser.
Jeg har taget coaching forløb for at kunne guide mine kunder i mindset og personlig udvikling.

Privat
Jeg er mor til 3 drenge, Frederik, Valdemar og Christoffer og jeg er gift med Søren, som jeg har fejret kobberbryllup med.
Jeg elsker familielivet og at være sammen med de vigtigste mennesker i mit liv. Jeg ELSKER at rejse og møde andre kulturer.

Betalingsbetingelser

Tilmelding er bindende.
Det betyder, at når du tilmelder dig, binder du dig uden mulighed for at stoppe betalingen. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale forløbets fulde pris, selvom du ikke længere deltager på forløbet.

Køb af onlineforløb, kurser, webinarer samt andre produkter og ydelser hos virksomheden Helle Holm Portraits, er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven – nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Helle Holm er til hver en tid altid berettiget til at lukke en deltager ud såfremt at deltager overskrider eller ikke overholder de beskrevet regler.