Om fotografen

Velkommen til min verden af fotografi og magi. Jeg elsker at fotografere, og jeg synes selv, at jeg har det bedste job i verden.
Jeg er uddannet fotograf fra Media College Danmark i 2009 og startede som selvstændig fotograf i 2013. Jeg fotograferer primært gravide, nyfødte, børn, kvinder og familier.

Jeg fik interessen for at fotografere nyfødte, da jeg selv fik børn. Jeg har i dag 3 drenge, og mens de var små og nyfødte, opdagede jeg, hvor hurtigt de vokser, og hvor hurtigt det kan blive glemt, hvor små og fine de var som nyfødte. Dette søger jeg nu at forevige, da dette er en helt fantastisk og vigtig tid. To af mine drenge er for tidligt fødte, hvilket har givet mig interesse i at studere nyfødte samt deres behov og tidlige udvikling.

Det er fantastisk at få lov at fotografere disse små mirakler og at give forældrene et evigt minde om, hvordan deres lille guldklump så ud som nyfødt. Jeg fotograferer også gravide, både i studie og naturen. Dette kombineres ofte med en nyfødt fotografering.

Jeg holder også meget af at fotografere ude i naturen, at bruge det naturlige lys og finde de perfekte steder. Her er der højt til himlen, og det er ofte nemmere at slappe af, grine og være sig selv. Dette gør jeg både ved portræt-, gravid-, børne-, familie- og bryllupsfotograferinger.

Når jeg fotograferer i studie foregår det i mit atelier ude på landet. Her holder jeg til i en hyggelig nyistandsat bygning på min og min mands gård. Mit atelier er beliggende nær Kjellerup, mellem Viborg og Silkeborg. Her har jeg masser af rekvisitter og baggrunde, og jeg får hele tiden nye ideer og nye ting, som jeg benytter, når jeg fotograferer.

Jeg har altid nydt at være omgivet af mennesker og ser altid frem til enhver fotografering.