Handelsbetingelser

Forudbetaling:

Når en fotografering bookes er der en forudbetaling på 500 kr. Ved nyfødt fotografering og fotograferinger med make-up artist er forudbetalingen 1000 kr. Når din indbetaling er registreret, gives der pladsgaranti, og du modtager en kvittering pr. mail. Forudbetalingen fratrækkes ved afregning. Ved afbud eller skulle du fortryde tilbagebetales forudbetalingen ikke.

Ombooking:

Tider kan som udgangspunkt altid flyttes, men dette skal ske SENEST 24 timer før den aftalte tid for fotografering. Ved sygdom skal der bestilles en ny tid, da jeg af hensyn til bl.a. smitte ikke fotograferer syge mennesker.

Aflysning/Udeblivelse:

Aflysning skal ske SENEST 24 timer før den aftalte tid for fotografering. Forudbetaling tilbagebetales ikke. Ved udeblivelse, uden afbud, fra en bekræftet aftale om fotografering, faktureres 50% af fotograferingsprisen.

Billedeudvælgelse:

Vi aftaler en tid til et møde, ca. 14 dage efter fotograferingen, hvor I kan se jeres billeder og udvælge hvilke I øsnker at købe. Mødet forgår i mit studie. Har I langt at køre er det også muligt at holde en online møde via zoom. Hvor jeg deler min skærm og fremviser jer billeder der.

Her kan I dog ikke være sikre på, at det I ser på jeres skærm, er præcist som jeg har redigeret billederne. Jeg arbejder ved en farveægte kvalitetsskærm og benytter mig af ICC-profiler, der er kalibreret op mod internationale standarder.

Råfiler:

Jeg udleverer ikke råfiler eller uredigerede billeder, ej heller mod betaling, da mine billeder har en bestemt stil, hvilken jeg bl.a. får frem i redigeringen.

Bytteservice og reklamationsret:

Tiden der er brugt på fotograferingsforløbet, skal altid betales.

Når din bestilling af produkter er blevet bekræftet, kan den ikke fortrydes eller laves om. Da billederne er personlige, kan de ikke fortrydes eller refunderes, da produktet er unikt og ikke kan videresælges til andre.

Der refunderes ikke penge for digitale billedfiler, hverken filer til print eller online brug.

Udleverede rammer og passepartouter i specialmål tages ikke retur, men kan ombyttes, såfremt der skulle vise sig at være fejl eller mangler. Dette skal påpeges og billeddokumenteres inden 3 dage fra udleveringsdato.

Almindelige rammer og andre gængse varer tages retur inden for 14 dage efter levering, under betingelse af, at varen er ubrugt og i samme stand og mængde som ved leveringen.

Kundekontrakt:

Der laves altid en kundekontrakt på alle fotograferinger. Ved nogle fotograferinger laves den inden selve fotograferingen og ved andre i slutningen af en fotosession. I kundekontrakten skriver I under på, at I er indforstået med ophavsrettigheder og oplyst om GDPR. Det er jeres eget ansvar at have læst om priser og være indforstået med efterfølgende tilkøb af print, inden en fotografering. I bestemmer selv via kundekontrakten, om det er tilladt at billederne bruges til markedsføring.

Betaling:

Betaling sker via bankoverførsel eller kontantbetaling. Fakturaen udsendes umiddelbart efter selve fotograferingen og i forbindelse med bestillingen. Bestillinger udleveres efter modtaget betaling. Ved overskridelse af betalingsfrist udsendes påmindelse og derefter igangsættes rykkerprocedure.

Leveringsbetingelser:

Der går typisk 7-21 dage før din bestilling er klar, alt efter varetype. Nogle varer har længere leveringstid end andre. Dog kan der laves hastebestillinger mod betaling. Afhentning kan kun ske efter forudgående aftale og inden for rimelig åbningstid. Ved forsendelse betaler kunden fragten.

Arkiveringsbilleder/Genbestilling:

Billederne arkiveres elektronisk. Genbestillinger sker altid til normalpriser på bestillingstidspunktet, og ikke til den rabatpris der eventuelt tidligere er bestilt til. I tilfælde af firmalukning, virus eller force majeure vil der desværre ikke kunne bestilles flere billeder.

Gavekort:

Gavekort gælder 1 år fra udstedelsesdatoen. Gavekort kan ikke overdrages, forlænges eller ombyttes til kontanter eller andre produkter end det påførte. Restbeløb udleveres ikke.

Det er ikke tilladt at fotografere eller filme under fotograferingen, heller ikke med mobiltelefon.