Booking

Ønsker du at booke en tid til fotografering, kan du ringe, maile eller udfylde formularen under ”Kontakt”. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål. Da jeg ofte fotograferer, er det ikke altid at jeg svarer telefonisk, men ligger du en besked, ringer jeg naturligvis tilbage.

Da jeg vil sikre den bedste kvalitet af alle mine fotograferinger, har jeg kun plads til et bestemt antal fotograferinger pr. måned. Det kan derfor være en god ide at booke tid til fotografering i god tid.

Har du ønske om en fotografering der ikke er nævnt her, er du altid velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel.

Gravid:

Jeg anbefaler at få taget graviditetsbilleder, når du er i graviditetsuge 32-36.

Nyfødt:

Ved nyfødt fotografering kan det være en god ide at reserve tid, når I kender terminsdatoen, altså ca. 3 måneder henne i graviditeten. Det er dog ikke en betingelse, at det sker så tidlig, og I er altid velkomne til at kontakte mig og høre efter tider, lige meget hvor langt henne du er i graviditeten, eller om du har født.

Har vi lavet en aftale allerede under graviditeten, afsætter jeg tid i min kalender til en nyfødt fotografering og holder kalenderen åben for en fotografering af jeres nyfødte barn omkring terminsdatoen. Kontakt mig derefter indenfor 3 dage efter fødslen, så vi sammen kan aftale den endelig tid.