Little Love Stories 2024

Jeg gentager succesen fra de sidste år og laver nu “Little Love Stories 2024” og

Jeg vil elske hvis DU og din kommende baby vil være med på dette enestående eventyr.

Jeg udfordrer alle kommende mødre til at træde på den anden side af kameraet og eksistere på fotografier
og gennem billederne fortælle jeres historie om at bringe et lille nyt liv til verden.

Mit mål er at fotografere en bred vifte af gravide kvinder i alle aldre, farver, former og størrelser og senere deres lille nyfødte baby. At vise hvor fantastisk kvindekroppen er og fortælle historien om graviditeten og det lille nye liv der kommer til verden. Gravide kvinder med én ting til fælles: de vil føle sig og se smukke ud med babybulen på maven – og bære den med stolthed.

Jeg vil meget gerne fortælle din historie. Jeg vil høre din oplevelse af at være gravid og hvordan det var at bringe et lille nyt liv til verden.
Vi er så stærke, ønskværdige og levende væsener. Jeg vil gerne vise din skønhed, selvom du måske ikke har set den med dine egne øjne endnu eller føler den med alt det der sker med din gravide krop.

Slut dig til mig sammen med andre gravide kvinder ved at deltage i dette projekt, der vil forvandle den måde, du ser dig selv og din gravide krop på.

Vi skal fejre kvindekroppen og det den gennemgår i en graviditet og hylde det lille nye liv der kommer til verden.

I alt 20 gravide kvinder og 20 nyfødte vil blive udvalgt og fotograferet, kulminerende med en eksklusiv fernisering og udstilling samt et indslag i et specialmagasin ved projektets afslutning.

Vi er i dette SAMMEN!

Vi skal fejre styrken, skønheden og kærligheden mellem den nyfødte og moren.

Det handler om så meget mere end bare at “tage smukke billeder”. Mit håb er, at vise dig din skønhed og din styrke som kommende mor. Vise dig det andre allerede ser en stærk kvinde og kommende mor, der vil gøre alt for sit barn…

Nogle gravide kvinder kæmper en kamp for at blive gravide og for andre lykkedes det hurtigt. Det samme gælder ved fødslen, hvor nogle har en nem fødsel og andre må gå meget igennem. Inden vi bliver gravide hører vi aldrig alle de vilde historier der er i forbindelse med en graviditet. Dem skal vi fortælle og vise verden.

Det er tid til at fejre DIG og dit kommende barn, lige som du er, fordi du fortjener det – uanset hvilke udfordringer du har haft på vejen.

Gravide kvinder har ikke altid lyst til at blive fotograferet – de føler sig ikke tilpas i deres krop. Det er desværre noget alle kvinder har til fælles. Ved at skabe en mulighed for at være sårbar, er mit mål at skabe portrætter der vil vise dig som mor og senere de fineste fotografier af jeres lille nye guldklump. Du vil se dig selv som den selvsikker, kraftfulde, autentiske og smukke mor du er og du vil se hvor stort det er at blive mor. Stol på mig!

HVORNÅR BLEV DU SIDSTE GANG FOTOGRAFERET?

En dag vil dine børn lede efter fotografier af dig fra dengang du var gravid eller af dem selv som helt nyfødte
– hvad vil de finde?

TRIN 1:
BOOKING

Send mig dine kontaktoplysninger ved at bruge formularen nederst på siden. Jeg vil derefter kontakte dig for at planlægge din gravidfotografering og livsbekræftende nyfødt fotograferingen. Dette vil uden tvivl være et selvtillidsboost for dig selv.
Din partner eller børn er også velkommen ved fotograferingerne.

Det er sådan en fantastisk måde at fejre dig og din rejse som gravid på, samt dele din oplevelse med alle de mennesker, der elsker dig.

TRIN 2:
OPLEVELSEN

Du vil ankomme til studiet og starte med at få ordnet hår og makeup (du vil se og føle dig fantastisk, hvilket vil ses på dine billeder!). Og når det er tid til din professionelle fotografering, vil jeg dirigere, guide og posere dig, så du ser afslappet, smuk og forbundet ud.
Åh, og husk at du har fuld adgang til den fantastiske studiegarderobe med gravidkjoler, body’er og stof. Jeg kan ikke vente med at skabe de gravidportrætter, du drømmer om. – Vær forberedt på at have det godt bagefter!

Når den lille ny guldklump er kommet til verden, vil du igen komme i studiet, til en stille og rolig fotograferingen af jeres baby. Der vil være masser af tid og det hele vil foregå efter den lille nyes behov. I vil kunne slappe af og se på og I er også selv velkommen til at være med på nogle af billederne.

TRIN 3:
BILLEDEFREMVISNING

Cirka to uger efter hver fotografering ses vi igen til din billedefremvisning (hvis du bor langt væk kan vi også holde et online møde og aftale en tid på Zoom), og her vil du se alle dine mest smukke gravidportrætter første gang og senere nyfødtbillederne i et galleri – og det er også her, du bestemmer, hvad du vil købe.

Du køber billederne ved først møde og nyfødtbillederne ved andet møde og du køber selvfølgelig kun det, du virkelig elsker.

TRIN 4:
UDSTILLING

Du og din baby vil blive omtalt i et særligt magasin, der vil dække hele projektet “Little Love Stories 2024″!

Dine billeder kan også blive offentliggjort på sociale medier.

Derudover vil du blive inviteret til en eksklusiv udstilling i slutningen af ​​projektet for at fejre DIG og de andre smukke gravide kvinder og jeres babyer, der deltog i dette fantastiske projekt! Hvilken spændende dag det vil blive.

Tag gerne familien eller en veninde med, som du synes også fortjener sådan en god oplevelse!

HVORFOR SKAL JEG DELTAGE I PROJEKTET?

  • For at have billeder af dig selv, som du er stolt af med din gravide mave og de smukkeste billeder af jeres baby, mens han/hun er helt nyfødt.
  • For at gøre noget godt for dig selv.
  • For at erkende, at du er perfekt med din gravide mave, præcis som du ser ud.
  • For at se hvor perfekt en lille guldklump I har skabt.
  • For at hylde graviditeten og det lille nye menneske der kommer til verden.
  • For at se din styrke som mor og hylde det stærke bånd mellem mor og barn.
  • For at inspirere andre gravide kvinder til at se skønheden ved graviditeten og moderskabet!
  • For at vise din egen styrke med kropspositivitet og mod.
  • For at elske dit spejlbillede, med en krop i forandring, når du ser dig i spejlet.
  • For at sikre dig, at du og din baby eksisterer på fotografier

Jeg tilbyder denne særlige kampagne for KUN

 

1600,- for gravidfotografering m. make-up artist
(normalpris 2200,-)

 

1600,- for nyfødt fotografering
(normalpris 2200,-)

 

fra 600,- rabat på portrætæsker

Gravid fotograferingen er inkl. make-up artist, der ordner hår og ligger make-up.

Det er også muligt at få gravidfotograferingen til 800,- uden make-up artist, hvis du hellere vil benytte din egen og komme til studiet stylet og klar.

Om mange år vil der ikke være USB’er og cd’er til at opbevare og gemme dine dyrebare fotografier på. Derfor vil dine smukke fotografier fra en for længst svunden æra blive beskyttet i din elegante portrætæske, håndlavet til at holde hele livet og længere, så de mennesker, du efterlader, også kan nyde dem i mange år fremover.

Hele fotograferingsoplevelsen kulminere i en eksklusiv udstilling og fejring af “Little Love Stories 2024”

I slutningen af ​​projektet vil jeg vælge mit yndlingsportræt fra din fotosession, der vil blive inkluderet i mit eksklusive magasin “Little Love Stories 2024″ sammen med nogle “behind-the-scenes” billeder og selve udstillingen.

Dine billeder kan også blive offentliggjort på mine sociale medieplatforme. Du skal derfor acceptere følgende:

– Billederne kan bruges på mine sociale medier, trykte medier, hjemmesider og andet markedsføringsmateriale samt selve udstillingen. Der vil være en formular, som du skal udfylde, inden vi begynder at planlægge, så sørg for, at du er ok med den.
– For de virkelig modige kan vi supplere med videooptagelser, men det er ikke et krav. Men hey – det her handler om at træde uden for din komfortzone, så hvorfor ikke?

– Du burde virkelig være der for at deltage i udstillingen, der afholdes i slutningen af ​​2024… det bliver fantastisk, det lover jeg!

Hej, jeg er Helle, din fotograf. Jeg kan se dig. Jeg ser din styrke og din skønhed.

Jeg brænder for at fotografere nyfødte og gravide og få dem til at se skønheden.

“Det er så vigtigt for gravide kvinder og deres babyer at eksistere på fotografier. Dette er begyndelsen på, at du skaber din arv, ikke kun for dig selv, men for mange generationer fremover.”

– HELLE HOLM

 

Helle Holm Portraits
Tlf: +45 25346252
info@helleholmportraits.dk

Fotosessionerne er begrænset
BOOK DIN PLADS I DAG
UDFYLD DENNE FORMULAR


Jeg vil gennemgå alle ansøgningerne og udvælge de 20 “Little Love Stories 2024″, som kan deltage i projektet. Du vil høre fra mig hurtigst muligt.

Tak skal du have