Efterårs session

Efterårsfarverne kan give en helt fantastisk stemning på billeder, så nu er det muligt at få lavet portrætter af børnene eller hele familien midt i alle eftersårs bladene.

I oktober og november er det muligt at booke en Efterårs session og få taget eksklusive, flotte og kunstneriske billeder af børnene og/eller hele familien.
Afhængig af hvornår i perioden fotograferingen bookes, er der forskellige træer og buske, der har flotte blade i de gule, grønne og rødelige nuancer. Jeg sørger for at finde det helt perfekte sted at fotografere.

Billederne skabes i det fri via leg med børnene, så de synes det er spændende og sjov og der bliver en god variation i billeder.

Vi planlægger sammen fotograferingen ud fra jeres ønsker. I vil modtage en guide med gode råd til påklædning og hvis det er nødvendigt kommer jeg gerne med på råd om tøjet. Jeg elsker personligt hånstrikket tøj, og anbefaler lag på lag tøj, frem for en flyverdragt. Dog findes der også pænt termotøj i dag, som også sagtens kan bruges.
Det er også muligt at låne noget håndstrikket tøj til børnene, afhængig af deres alder.

Billederne er perfekte at hænge op på væggen som kunst og samtidig kan de bruges til julegaver til f.eks. bedsteforældrene.

Selve fotograferingen koster 1000 kr. Der vil blive lavet en serie billeder som I efterfølgende kan vælge imellem. Der er ingen købetvang, så I køber selvfølgelig kun de billeder I virkelig elsker.
Under billederne kan du se 3 eksempler på billedepakker.

Pakke 1

1499,-

1 stk fremkaldt billede i 20×30 cm inkl tilhørende digital fil i fuld opløsning

Pakke 2

4894,-

Forstørrelse klar til at hænge på væggen i 30×40 cm og 5 fremkaldte billeder i 13×18 cm.

Pakke 3

9295,-

Portrætæske med 10 billeder i 20×30 cm inkl de tilhørende digital filer

Ovenstående er blot eksempler på billedepakker. Det er også muligt at købe andre produkter så som album, forstørrelser til væggen og lign.

Book nu

Ønsker du at høre mere, så udfyld nedenstående kontaktformular.
Jeg kan også kontaktes på tlf. 25346252 (læg gerne en besked, hvis der ikke svares) eller på mail: info@helleholmportraits.dk

Jeg glæder mig til at hører fra dig!

Helle Holm