Skip to main content

Nu har jeg endelig fået min nye hjemmeside op at køre, og ja jeg synes, det har kostet blod, sved og tårer, eller i hvert fald en masse tid, jeg ikke havde.
Nu har jeg også fået en blog, så nu skal det prøves at være blogger. Forhåbentlig kan jeg lave en masse spændende opslag, som på den ene eller anden måde vil have med fotografi og min hverdag at gøre. Så velkommen til, jeg håber du vil nyde at læse mit første lille indlæg.

Jeg har altid været en kreativ sjæl, der som barn elskede at tegne og lave kreative ting, og da jeg skulle have en uddannelse, faldt valget selvfølgelig på det kreative, og jeg blev uddannet fotograf.

Jeg elsker at fotografere og kan slet ikke lade være, det er min store passion. Jeg kan se en mark med blomster og tænke, ”der må jeg fotografere”, og så er det i gang med at finde modeller, det rigtige tøj og ting til billedet. Jeg elsker hele processen fra ideen, udviklingen, selve fotograferingen, udvælgelsen af billeder, redigeringen, til det færdige billede. Jeg kan være helt høj over resultat og elsker, at jeg har lavet endnu et billede til et evigt minde.

Det her billede lavede jeg, fordi vi ude haven ikke havde fået slået græs et stykke tid, og der var kommet en del ukrudt med nogle fine blomster. Dem måtte jeg bruge på et billede, inden min mand kunne få lov at slå græs. Så en søndag eftermiddag lavede jeg et opslag på facebook, om at jeg manglede en pige, til et billede jeg gerne vil lave. Så måtte jeg tænke lidt alternativt, for at finde en kjole og søndag aften tog jeg så billedet. Det blev til et smukt portræt af Lily.

Jeg har også altid arbejdet med mennesker, og jeg elsker at være blandt dem, så derfor er det altid mennesker jeg fotograferer -. jeg elsker at fange hver en unik personlighed. Efter jeg fik børn og oplevede de små mirakler, kom interessen for at fotografere de nyfødte. Jeg elsker at pusle med dem og nyder det rolige tempo, det foregår i.

Jeg håber, dette opslag gav dig en lille ide om, hvorfor jeg laver det, jeg gør – fordi jeg simpelthen ikke kan lade være, fordi jeg selv synes, at jeg har det perfekte job, og fordi jeg elsker at lave det jeg gør. Jeg håber, at jeg en dag må få lov at lave et helt unikt billede til netop dig!

Leave a Reply